Over ons en

InternationalSIM is een onderdeel van Travel-Connectivity B.V gevestigd in Terborg.

InternationalSIM is begonnen met het verstrekken lokale SIM-kaarten voor de USA. Vandaag de dag bieden we voor meer dan 50 verschillende bestemmingen SIM kaarten aan! We zijn erg trots, dat we sinds 2007 meer dan 500.000 reizigers hebben voorzien van telecommunicatie oplossingen in het buitenland.

Onze missie is om u te voorzien van mobiele vrijheid! Je moet in staat zijn om bij te werken van een strand in Curacao, muziek streamen tijdens het skiën in de Alpen of gebruik je mobiele GPS en Google maps, zodat je de weg vindt in het drukke New York. Dit alles zonder je zorgen te hoeven maken over een enorme telefoonrekening bij thuiskomst!

Ons team is voortdurend op zoek naar de beste aanbiedingen van telecom operators wereldwijd om te zorgen dat we een blijvend aanbod houden afgestemt op de wensen van de reiziger..

Als u een reisbureau, reis-blogger of telecomoperator bent en in contact met ons wilt komen, kunt uw voor meer informatie terecht op onze pagina's affiliatie programma, voor providers of partners.

 

Happy travels!

InternationalSIM